Een reisverslag van de reis die Cemal maakte

Een reisverslag van de reis die Cemal maakte

Cemal is naar Turkije geweest om zijn biologische vader te bezoeken. Eerder deed hij al een poging maar dat is helaas niet gelukt. Gelukkig is het enkele dagen geleden wel gelukt en in dit bericht omschrijven we voor je hoe zijn reis verlopen is. Ook hebben wat foto’s toegevoegd zodat je een mooi beeld krijgt.

De reis naar Turkije bracht voor Cemal wel wat moeilijkheden met zich mee. De zoektocht naar zijn vader verliep dan ook niet voorspoedig. Dit omdat hij alleen de naam van de wijk waar zijn vader woont heeft doorgekregen en zonder het spreken van de Turkse taal was het dan ook lastig voor Cemal om op zoek te gaan naar zijn familie. Bovendien was de spanning groot zou het wel lukken om zijn vader te vinden?  Gelukkig waren de buren van zijn vader behulpzaam. Als ze doorkrijgen waar Cemal naar opzoek is, sturen ze hem de goede kant op. En dan na 22 jaar, is het eindelijk zover Cemal ziet zijn vader. Er volgt een emotionele omhelzing en de twee zijn duidelijk aangedaan door het weerzien. Behalve zijn vader ontmoet Cemal ook zijn broer en zus. Een bijzonder moment want het voelde voor hem alsof de familie weer compleet was. Na twee dagen in Turkije was het afscheid daar. Een moeilijk moment voor Cemal. Hij had namelijk graag langer willen blijven. Met de belofte dat hij vaker terug zal komen, neemt hij afscheid van zijn familie. Met een hele mooie herinnering en een voldaan gevoel gaat hij terug naar Nederland en terug naar Utopia. Hieronder kun je de foto’s nog eens terugkijken:

cemal-turkije2 cemal-turkije4 cemal-turkije3 cemal-turkije5 cemal-turkije6 cemal-turkije7

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *