Utopia is gewoon failliet

Utopia is gewoon failliet

Afgelopen avond vond er een vergadering plaats in Utopia. De bewoners van de bv tak kwamen bijeen voor een BV bespreking.

Jessie vertelt dat er voor 5000 euro weer facturen zijn bijgekomen. Gina reageert dat ze een berekening heeft gemaakt. En legt uit dat er 4500 euro per week moet worden verdiend, om de schulden weg te werken.  Zijn we niet gewoon hartstikke failliet onderbreekt Billy het gesprek. Als de andere mede bewoners dit bevestigen, merkt ze op dat dit goed gecommuniceerd moet worden naar de groep. Vervolgens wordt er besproken in welke gebieden geschrapt moet worden, de boodschappen, alcoholgebruik en zakgeld worden genoemd.  Billy vindt ook dat sommige bewoners sturing nodig hebben. Ze noemt hierbij Romy, Cemal en Jacco als voorbeelden. En stelt vervolgens voor om het gesprek met diegene aan te gaan en onder de vleugels te nemen. Alle bewoners moeten beseffen dat het geld echt op is. Jessie oppert een idee, hij wil een membership voor bezoekers ontwikkelen. Dit houdt in dat bezoekers een abonnement kunnen nemen voor 20 euro per maand, waarmee ze alle evenementen kunnen bezoeken en andere privileges krijgen. De rest vindt het een goed idee, maar wil het nog verder uitgewerkt zien worden. Victoria stelt voor om een veiling te houden en dingen te verkopen. Tijdens de open loods zullen er een aantal dingen uit de loods worden verkocht. De groep besluit om de besproken ideeën spoedig te vertellen aan de bewoners en een centraal te houden. Wordt vervolgd dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. scarlet at 11:15

    Gooi die niksnutten als Ruud, Rowena, Bas en Do eruit en o ja, die Ramona. Kosten alleen maar handenvol geld. Ze brengen helemaal niks binnen. Zijn zgn. met beesten bezig, nou, die gaan anders 1 voor 1 dood!

  2. M at 09:49

    Zou netjes zijn dat er met een soort schuldsanering model gewerkt wordt
    Vele Nederlanders zouden hier wat aan hebben. Leveranciers per direct stoppen met leveren van goederen en voedsel. Eerst rekeningen betalen en daarna leveren tegen contante betaling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *