Gina en Victoria storen zich aan de mentaliteit van Ruud

Gina en Victoria storen zich aan de mentaliteit van Ruud

Afgelopen avond hadden Gina, Victoria een gesprek over mede bewoner Ruud. De twee dames hebben namelijk nogal wat irritaties. De BV vergadering waar we net over schreven zit erop en de dames zijn naar buiten gegaan om even te kletsen. Het irriteert de twee namelijk dat Ruud denkt dat het wel goed komt met de bv en de schulden. Victoria zegt dat Ruud na zes maanden pas voor het eerst met een idee is gekomen om geld te verdienen. Ze vindt dat hij moet beseffen dat hij aan een groot deel van de schuld heeft meegeholpen. Ook vindt ze dat hij altijd pessimistisch is als andere mensen met ideeën komen. Beiden vinden het belachelijk dat Ruud doet alsof de dieren zonder hem niet kunnen leven en dat de bewoners daar dankbaar voor moeten zijn. Die mentaliteit komt me soms de strot uit sluit Victoria het gesprek gefrustreerd af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Rina at 10:52

    Ik sluit mij geheel aan bij de irritaties van deze dames, als je Ruud ziet loopt hij te eten, hij verdiend niks voor de BV stook de inwoners op over Jessie. En vind zichzelf erg belangrijk. pffff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *