Bas boos op Jessie doordat hij gezegd heeft dat Bas niet zou werken

Bas boos op Jessie doordat hij gezegd heeft dat Bas niet zou werken

Afgelopen avond was er nog enige onrust in de loods. En dit ging over de financiële crisis in huize Utopia.

Bas heeft namelijk vernomen dat Jessie iets over hem heeft gezegd tijdens de bv vergadering. Als hij hiernaar vraagt, reageert Jessie dat hij heeft gezegd dat de Bas morgen aan het buitenterrein zal werken. Dit is niet waar Bas op doelde en als hij doorvraagt geeft Jessie toe dat hij het over de mensen heeft gehad die geen geld verdienen voor de bv. Verbaasd antwoordt Bas dat hij bezig is met de lampen en de kas. Jessie merkt op dat dat niet iets is waar hij op dagelijkse basis mee bezig is en betwijfelt of de kas op korte termijn geld zal opleveren. Bas vindt het op zijn beurt laf dat Jessie niet gelijk toegeeft wat hij over hem heeft gezegd.  Je doet niets anders dan met muziek bezig zijn, in vogel village werken, spelletjes op de computer spelen en twee uur per dag douchen benadrukt Jessie nog maar eens. De twee worden het niet eens en beginnen tegen elkaar te schreeuwen, totdat Jessie boos wegloopt. Nu loop je weer weg als een lafaard schreeuwt Bas hem na.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. scarlet at 11:09

    Jessie heeft toch gewoon gelijk! Die Bas en Ruud zijn gewoon een stel opvreters die zgn. altijd met de dieren bezig zijn. Nou, hou op zeg, die stallen zien er niet uit. Lieten een dood beest een week liggen totdat Romy het maar ging begraven. Alles wordt zgn. aan het dierenfonds besteed, maar die groep ziet niets van dat geld. En hij maar flikvlooien met die Do die ook al zo’n venijnige grote mond heeft. En dan die Ruud en Rowena, voeren geen klap uit dan alleen maar ook flikvlooien en al die groentes verpulveren tot een zgn. gezondheidsdrank! En dan nog commentaar durven leveren op anderen, je moet die mentaliteit maar bezitten. Tjonge, wat een luiwammesen allemaal. Geen wonder dat ze zolang in dat Utopia zitten, dan hoeven ze niet te werken voor hun geld! En komen ze later ook nog eens terug om weer te klaplopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *