Volgens Rowena en Romy is er geen waardering in Utopia

Volgens Rowena en Romy is er geen waardering in Utopia

Tijd voor nieuw nieuws uit Utopia. Een nieuwe dag is immers aangebroken en er is weer van alles gebeurd in het beloofde land. De bewoners leven in de crisis, ze staan nogal in de min. Min of meer is Utopia failliet waar we al over schreven. En ook vandaag wordt daar weer over gesproken. Zo hadden Romy en Rowena een gesprek.

Romy vindt namelijk dat er geen waardering in Utopia is. Volgens haar worden er geen complimenten gegeven. Iedereen is alleen maar aan het kijken hoeveel een ander heeft verdiend voor de bv en Jessie spant daarmee de kroon benadrukt ze. Er wordt alleen maar druk gelegd op geld verdienen en Romy begrijpt dat dit nodig is, maar niet iedereen kan hetzelfde verdienen. Als voorbeeld noemt ze Billy, die het goed doet met haar Billy Jeans. Romy weet van zichzelf dat ze nooit hetzelfde kan verdienen, maar ik doe wel de koeien voor de samenleving en dat doet Billy niet. Rowena vindt dit op haar beurt een goed voorbeeld. Het is namelijk niet erg dat Billy de koeien niet doet. Maar er zou meer waardering moeten zijn voor de personen die dit wel doen en daardoor misschien iets minder geld verdienen. Elke taak is in Utopia even belangrijk benadrukt ze. Rowena mist ook waardering voor haar videoclip. Er wordt nu alleen maar gekeken hoeveel de clip heeft gekost. Maar iedereen wilde op het moment van de opnames wel in de clip spelen. Waar het op neerkomt is dat Utopia volgens Rowena op dit moment niet de ideale samenleving is en het wordt tijd dat het dit wel weer gaat worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *