Red de merchandise Utopia uit het faillissement?

Red de merchandise Utopia uit het faillissement?

Het is crisis in Utopia en de bewoners doen er alles aan de financiële status omhoog te tillen. Kevin en Ramona zijn daarom druk bezig om de merchandise te inventariseren en komen er al snel achter dat de waarde van de voorraad nogal wat waard is. We zijn uit de crisis kan ik je vertellen roept Ramona vanuit de souvenirwinkel. Deze kreet wekt de interesse van Jessie en hij komt snel verhaal halen. Vervolgens legt Ramona uit dat er voor ruim 16.000 euro aan merchandise ligt wat nog verkocht kan worden. Dit betekent werk aan de winkel om tijdens de markt van aanstaande zondag een groot te verkopen. Denk jij dat de merchandise de bewoners gaat redden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 08:21

    Is het niet verschrikkelijk dat er zo maar voor 16.000 euro aan verkoopbare spullen is gevonfen.Dit zijn echt bsste verkopers voor de maatschappij iefere zaak zou hiermee failliet gaan. Koeien verzorgen met drie mensen en de eendjes verzorgen met twee man,boos worden al de ruimte wordt afgepakt om hierindoor Billy wel geld te laten verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *