Romy ventileert met Rowena over Kevin en Cemal

Romy ventileert met Rowena over Kevin en Cemal

Romy gaf eerder al aan niet blij te zijn met de situatie rondom Kevin en Cemal. Ze heeft namelijk het gevoel dat Kevin Cemal wel ziet zitten. Romy ziet de nieuwste bewoner continu naar Cemal kijken en vindt dat ze wel erg veel tijd samen doorbrengen.

Daarom besluit Romy deze kwestie eens met Rowena te bespreken. Zodra Romy is uitgesproken merkt Rowena op dat ze niets gemerkt heeftz Ik vind het niet erg, maar het is wel een gek gevoel gaat Romy verder met haar verhaal. Rowena is op haar beurt benieuwd of Cemal het ook door heeft en Romy vertelt haar dat dit het geval is. Romy antwooedt dat Cemal er wel om kan lachen en voegt eraan toe dat ze Billy heeft gevraagd Kevin eens goed aan de tand te voeren. Rowena vindt dit een goed idee, maar tot op heden is dit nog niet gebeurd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *