Kevin vindt Cemal een knappe aardige jongen

Kevin vindt Cemal een knappe aardige jongen

Een aantal bewoners waaronder Romy en Cemal, hebben het vermoeden dat Kevin Cemal wel ziet zitten. Ramona besluit open kaart te spelen en dit met Kevin te bespreken.

Kevin luister, ik ben altijd direct begint ze het gesprek. Er gaan geruchten dus ik wil graag even met je praten. Kevin antwoordt erg nieuwsgierig te zijn naar het gerucht. Ik heb geen idee waar het over gaat omdat ik pas drie weken in Utopia ben voegt hij eraan toe. Ramona vertelt vervolgens wat het gerucht is en Kevin moet hier hard om lachen. Voor hem vallen een aantal rare vragen die hij eerder van zijn mede bewoners heeft gehad nu wel op hun plaats. Hij legt Ramona uit dat hij Cemal een hele aardige, knappe jongen vindt en dat ze een goede klik hebben maar hij is niet verliefd. Zal Ramona dit snel met Romy bespreken? Aangezien zij zich er nogal druk om maakt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *