Do heeft het gevoel dat er over haar geroddeld wordt

Do heeft het gevoel dat er over haar geroddeld wordt

Bas en Do hebben gisteren hard gewerkt, tot laat. En daarom wilde de twee wat langer slapen en niet zo vroeg opstaan als afgesproken. Dat zorgde afgelopen avond voor discussie. En Do werd daar verdrietig van dat ze uiteindelijk maar weg liep. Nu een nieuwe dag begonnen is besluit Do nog eens over deze gebeurtenis te praten. Ze voelt namelijk frustratie omdat ze van niemand hulp hebben gehad. Bovendien is er achteraf ook nog eens geklaagd over haar en Bas. Ze besluit dit met Billy te bespreken. Do vertelt aan haar  dat ze het moeilijk vindt om haar frustratie onder woorden te brengen. Billy begrijpt haar en zegt dat ze vindt dat ze heel hard werkt en het goed vindt dat ze nu laat weten hoe ze zich voelt. Do heeft op haar beurt het gevoel dat er veel achter haar rug om wordt gepraat.  Zo heeft ze gehoord dat er tijdens de bv vergadering is gezegd dat zij en Bas alleen maar dieren voeren en twee uur per dag douchen. Dit doet haar pijn. Doordat haar mede bewoners zo hard oordelen durft Do haar mening vaak niet te geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *