Billy praat met Romy over de roddels

Billy praat met Romy over de roddels

Afgelopen avond heeft Billy een aantal mede bewoners betrapt. Er werd geroddeld over haar relatie met Jessie. Romy was één van de roddelaars en ze zou het gesprek met Billy nog eens aangaan om het een en het ander uit te leggen. Niet veel later volgde dat gesprek.

Het zit Romy namelijk niet lekker dat ze Billy gekwetst heeft. Billy verzekerd Romy dat ze zich niet druk moet maken, maar Romy wil haar op het hart drukken dat ze nooit over haar vriendin zal roddelen. Billy knikt begrijpend en zegt dat ze ook niks geks heeft gehoord. Iedereen lult over elkaar, voegt ze eraan toe. Wel zegt ze het vervelend te vinden dat Ruud en Rowena Romy uit de tent probeerde te lokken door vervelende vragen te stellen. Romy benadrukt dat zij het beste wenst voor haar en dat vindt Billy fijn om te horen. De twee sluiten af met een knuffel en een kus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. scarlet at 15:03

    Ach, ach, ach, wat een hypocriet zooitje is dat daar toch. Eerst erop los roddelen en dan gauw ontkennen en op die persoon afstappen en zeggen hoe goed ze het menen. Ga toch een straatje verder, bij mij zou die Romy niet moeten aankomen met die kwats. Dat is toch zo’n schijnheilig geval. Scheldt altijd iedereen uit en maar roddelen en daarna gauw weer aankomen dat het zo niet gemeend is. Nee, maar ik heb je intussen wel 10 messen in je rug gestoken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *