Het vroege centraal van 24 november

Het vroege centraal van 24 november

De bewoners zijn op deze dag weer vroeg bijeen gekomen om het een en het ander te bespreken. Hier lees je alle besproken punten van 24 november terug.

Jessie opent het centraal
Jessie opent het centraal met de financiën. Er zijn weer wat nieuwe facturen bijgekomen en de boodschappen zijn betaald. Daarnaast is er voor de streetwear een investering gedaan. Ze staan op dit moment €7100,- in de min. De rest reageert enigszins geschokt.

Kaartverkoop Utopia markt
De kaartverkoop van de Utopia markt gaat goed. Do vertelt dat veertig procent van de kaarten al is verkocht. Vanavond is er een standhouders borrel en daar hebben ze allemaal zin in. Ze gaan vanmiddag ook allemaal even bellen en bezoekers uitnodigen.

Evenementen
Rianne kan even niet meer presenteren want zij heeft gisteren heel hard haar hoofd gestoten. Zaterdag is er een Oosterse Avondmarkt waar de bezoekers van alles kunnen proberen van de verschillende culturen van de bewoners. Ze zullen om 11 uur een briefing houden maar verder zal het ongeveer hetzelfde gaan als bij de open loods. Voor het evenement van Ramona zal DJ Kimberlee Ramirez langskomen om te draaien. Bas vertelt vervolgens dat op 12 december Jennifer Ewbank langs komt om op te treden en Bas gaat die avond ook draaien. De opbrengst zal gaan naar World Animal Protection. Billy vindt het jammer dat Bas dit niet heeft overlegd en geen begroting hiervoor heeft gemaakt. En Gina is bezig om een Academie Bikini fitness te organiseren.

40-urige werkweek
Gina bespreekt de 40-urige werkweek. Het is belangrijk om samen te lunchen maar dit gebeurt niet. Ze gaan het nog minimaal twee weken proberen en dan zullen ze kijken wat de volgende stap gaat worden. Jessie zegt dat alles tijd nodig heeft om te wennen. Hij vindt dat je ook niet teveel moet wijzigen in de regels dan komt het vanzelf goed.

Kerstverhaal & einde centraal
Ramona heeft gisteren het Utopiaanse kerstverhaal afgeschreven. Na de markt zullen ze met zijn allen het script lezen. Billy en Rowena gaan samen zingen en voor Ruud is er een speciale rol. Ramona leest vast de intro van het kerstverhaal voor, er wordt enthousiast op gereageerd. Op twee december zal Ramona haar feest op een speciale manier betreden. Het zal geen winstgevend evenement worden en daarom wil ze graag weten of de groep het goed vindt als het doorgaat. Het zal niet veel geld gaan kosten dus ze denken dat het wel door kan gaan. En daarmee eindigt het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *