Kevin ontvangt voor het eerst familiebezoek in Utopia

Kevin ontvangt voor het eerst familiebezoek in Utopia

De dag gaat rustig voorbij in Utopia maar gelukkig is er weer iets gebeurd wat we voor je kunnen omschrijven. Zo heeft Kevin voor het eerst sinds hij in Utopia woont familiebezoek. Hij staat dan ook het thuisfront op te wachten. Dit doet hij samen met mede bewoners Victoria, Gina en Karin.Als de poort uiteindelijk opengaan staan ze allemaal enthousiast te springen. Kevin rent naar de auto toe en vliegt zijn ouders, broer en twee vriendinnen om de nek om ze te begroeten. De vreugde straalt van het gezicht van Kevin af. Heel wat knuffels verder is het tijd om de andere bewoners te ontmoeten, zij stellen zich dan ook netjes voor. Het bezoek neemt vervolgens plaats in de woonkamer en dan kunnen ze lekker bijkletsen. En uiteindelijk laat Kevin natuurlijk alle ins and outs van de mini samenleving zien door middel van een rondleiding.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *