Do gaat op Jessie en Billy stemmen, ze zorgen voor onrust

Do gaat op Jessie en Billy stemmen, ze zorgen voor onrust

Weer een berichtje over de stemronde, deze komt namelijk steeds dichterbij… Do weet namelijk al op wie ze gaat stemmen. Het is Do opgevallen dat Billy en Bas elkaar wel erg vaak opzoeken. Het geflirt tussen de twee maakt haar erg onzeker. Meerdere malen heeft Do Bas hier op aangesproken, echter zonder resultaat. Toch heeft Bas aangegeven op zijn gedrag met Billy te letten. Do is hier blij mee maar houdt ieder contact tussen hen in de gaten. En daarom heeft ze besloten om op Billy te stemmen. En dat is nu ook bij Billy terecht gekomen. Ze besluit daarom het gesprek met Do aan te gaan.  Do geeft al snel toe dat ze inderdaad op haar wil stemmen maar dat dit niet om persoonlijke redenen is. Ik vind dat er veel onrust is in de loods en dat jij hier een grote oorzaak van bent, samen met Jessie legt ze verder uit. Daarom wil ik mijn stemmen verdelen jullie twee. Ik wil niemand naar huis hebben benadrukt ze aan het einde van haar uitleg. Billy moet de stem(men) volgens Do als een waarschuwing zien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. scarlet at 15:07

    Ach die Do, ook zo’n hypocriet gevalletje die iedereen de tent uitpest. Eerst heeft ze geholpen Cees eruit te pesten en nu is Jessie weer aan de beurt. Het is toch zo’n hypocrietje! En altijd grienen en dan die venijnige stem van haar, brrr! Het wordt hoog tijd dat zij eens vertrekt met die Bas, die 2 zijn net zwaan-kleef-aan, lijken wel een Siamese tweeling! En wat voegen ze daar toe dan alleen zgn. geld pompen in dat dierenfonds. Laat ze dan ook eten van dat dierenfonds. Wordt doodziek van die typetjes daar die maar vrijen met die dieren, niet normaal meer, zou ze bijna ergens van verdenken, vooral die Ruud, die doet zo eng met die stier!

    • Utopia fan at 17:25

      Ja heb ik ook! Vind het af en toe zo raar, dolfijnen zijn zielig maar andere dieren in gevangenschap is niet zielig, misschien omdat ze zelf in gevangenschap leven. Vooral de stier heeft veel gelijkenissen met de dolfijnen. De kunstjes het niet stier mogen zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *