Billy vraagt of ze bij Jessie mag slapen op de boot, maar dat mag ze niet

Billy vraagt of ze bij Jessie mag slapen op de boot, maar dat mag ze niet

Het gaat weer helemaal goed tussen Jessie en Billy. Na wat ruzie hebben de twee een hete nacht gehad. En dat is Billy zo bevallen dat ze met Jessie het gesprek aan gaat over een mogelijke slaapplek op zijn jacht. Ze vraagt dan ook of ze mag komen logeren als het af is. Jessie is wat bedenkelijk. Hij zegt dan ook geen ja, maar dat ze het daar nog eens over moeten hebben. Billy neemt vervolgens een beetje afstand en luistert aandachtig naar Jessie. Jessie zegt dat de boot bedoeld is voor zichzelf. Ik wil de plek gebruiken om tot rust te komen. Billy antwoordt dat ze hem begrijpt. En Jessie oppert dat Billy zo nu en dan in het weekend wel mag komen overnachten. Hier is ze blij mee, aangezien ze al verwacht had dat ze niet mocht blijven slapen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *