Ruud vindt het belachelijk dat Jessie ondanks schulden zakgeld uit gaat delen

Ruud vindt het belachelijk dat Jessie ondanks schulden zakgeld uit gaat delen

De financiën van Utopia bv zijn vandaag besproken in het centraal. De bewoners zijn weer verder in schulden gezakt. En daar zijn de bewoners van geschrokken. Zo ook Ruud, hij is er niet over te spreken. Zeker nu de bewoners weer 7100 euro in de min staan. Dit heeft te maken met een aantal facturen die zijn binnengekomen. Toch is Jessie van plan om zakgeld uit te delen, maar Ruud is het niet totaal niet mee eens. Het zou gaan om een bedrag van 50 euro per persoon, dit zou betekenen dat er nogmaals 750 euro uit de bv gaat. Belachelijk aldus Ruud.  Ramona vangt het gesprek tussen de heren op en motiveert Ruud om de groep zijn mening te vertellen. Er zou eens meer naar mij geluisterd moeten worden voegt Ruud eraan toe. Mopperend loopt hij naar het kantoor. Dan ga ik maar weer truien verkopen zucht hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *