Billy is het zat dat er over haar geluld wordt

Billy is het zat dat er over haar geluld wordt

Ook Billy en Victoria voeren het gesprek over de stemronde die eraan zitten te komen. Billy vindt het deze keer erg heftig, zo geeft ze aan. Volgens haar zit iedereen er heel erg mee bezig omdat niemand naar huis wil. Ook heeft ze het idee dat er ontzettend over haar geluld wordt. Doelend op wat er afgelopen avond gebeurde. Ik krijg er een naar gevoel van in mijn buik gaat ze verder. Victoria vraagt vervolgens waar het gekletst volgens haar over gaat. Billy antwoordt dat het over haar relatie met Jessie gaat. Ik begrijp dat er veel is gebeurd maar ik begrijp niet dat andere bewoners er zo diep op ingaan. Het is hun zaak niet benadrukt ze. Bemoei je met je eigen k*t leven gaat ze verder. De twee dames gaan dieper in op Billy’s relatie met Jessie. Billy geeft aan dat ze de discussies zat is. Ze is van plan het nu helemaal anders aan te pakken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *