Do legt Billy uit waarom ze waarschijnlijk op haar gaat stemmen

Do legt Billy uit waarom ze waarschijnlijk op haar gaat stemmen

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Eerder liet Do al weten dat ze haar stemmen gaat verdelen tussen Billy en Jessie. Afgelopen avond besloot Do uit te leggen tegenover Billy waarom ze hiervoor kiest. Dit omdat ze van verschillende bewoners de vraag kreeg waarom.

Do wil duidelijk maken dat ze nog geen definitieve keuze heeft gemaakt en ze vindt het naar dat anderen dit wel suggereren. Ik overweeg inderdaad om op jou te stemmen, maar ben nog niet zeker.  Ik wil  misschien op je stemmen omdat ik een aantal maanden geleden advies van jou heb gehad. Je adviseerde mij toen om niet in de schaduw van Bas te staan. Maar nu zie ik jou hetzelfde doen legt ze verder uit. Doelend op Billy haar relatie met Jessie. Billy begrijpt dit helemaal en vindt het een goede onderbouwing. De dames babbelen nog even door en er is totaal geen sprake van enige spanning. Wel lijkt het erop dat Do haar keuze definitief is geworden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *