Ramona weet zeker dat ze quitte zal draaien met haar jubileum

Ramona weet zeker dat ze quitte zal draaien met haar jubileum

Afgelopen avond vond de standhouders borrel plaats in Utopia. Echter zonderde Billy en Ramona zich even af voor een gesprek.

De twee bespreken Ramona haar jubileumfeest van 2 december. Die dag woont ze een jaar in Utopia en dit viert ze samen met de bezoekers van Kroegtopia. Er moet echter wel een financiële overweging worden gemaakt. Namelijk een DJ óf Surinaamse hapjes voor € 75,-? Het liefst allebei, € 150,- dus. Ik wil het zegt Ramona. En Billy geeft haar groot gelijk. Ramona weet op haar beurt zeker dat ze quitte zal draaien en het gaat immers om de gezelligheid. Billy geeft Ramona wederom gelijk. Je hebt je het afgelopen jaar fanatiek ingezet voor de bv en dat mag best worden beloond met een jubileumfeestje voegt ze eraan toe. En iedereen gunt het je benadrukt ze.  Je hebt ook al geen seks! En na die opmerking klinkt de schaterlach van Ramona door de loods. Denk jij dat Ramona daadwerkelijk quitte zal draaien met haar feest?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *