Romy heeft last van de dagelijkse sleur

Romy heeft last van de dagelijkse sleur

Een nieuwe dag is begonnen in Utopia. Wat is er deze morgen allemaal gebeurd? We hebben het voor je samengevat zodat je weer op de hoogte bent.

In de keuken vertelt Cemal aan Kevin over zijn gekke droom vannacht. Hierin bestuurde hij een vliegtuig van Kroatië naar Nederland, aangezien hij de enige aan boord was die hier geschikt voor was. Lachend reageert Kevin dat Cemal van alle markten thuis is. Nadat Romy is opgestaan, loopt ze naar de caravan van Do en Bas. Ze is met een vervelend gevoel wakker geworden en wil hier graag met Do over praten. De twee lopen een rondje over het terrein en praten over het leven in Utopia. Romy heeft last van de dagelijkse sleur en vindt het saai woorden. Maar hier heeft Do een oplossing voor en ze neemt Romy mee naar de poort. Met zijn tweeën turen ze door de poort heen, om een blik van de buitenwereld op te vangen. Wil je terug naar deze wereld? vraagt Do. Al snel komen de dames tot de conclusie dat ze nog niet klaar zijn om terug te keren naar Nederland. Gina, Victoria, Rianne, Billy en Kevin houden zich verder beter met een vergadering over de financiën. Ze bespreken onder andere nieuwe ideeën om geld te verdienen, begrotingen en de aankomende evenementen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *