Er zijn veel klachten over Jacco die alle bestellingen verstuurd

Er zijn veel klachten over Jacco die alle bestellingen verstuurd

Tijd voor weer wat nieuws uit Utopia. Het is vandaag vrij rustig maar gelukkig kunnen we weer wat voor je omschrijven. Dit keer over de logistiek van de webshop wat niet helemaal lekker loopt…

Alle producten die via de webshop besteld worden moeten natuurlijk verzonden worden. Jacco neemt deze taak op zich maar de laatste tijd komen er wel erg veel klachten binnen. Do en Ruud bespreken dan ook de foutjes die er worden gemaakt. Ze vinden dat Jacco het erg goed doet maar de laatste tijd is hij toch wat slordig. Ruud geeft als voorbeeld dat oude en nieuwe bestellingen door elkaar worden gehaald. Op deze manier komt het wel eens voor dat iemand die zojuist iets heeft besteld, zijn product eerder ontvangt dan iemand die al veel langer wacht. En dat is niet de bedoeling. Do heeft daar ook wel een aanvulling op. Sommige klanten krijgen niet geleverd wat ze besteld hebben. Dan is het product de verkeerde kleur of er mist zelfs een exemplaar. Ruud antwoordt dat hij daarom de verzendingen van BENDR truien zelf doet. Ja, dat wil Bas nu ook doen reageert Do. Het is veel werk wat Jacco doet, maar de fouten zijn onnodig. Er wordt geconcludeerd dat er structuur ontbreekt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Roelof Blomsma at 08:43

    Trui besteld op 1 april. Na divers mailcontact gezegd dat ivm late levering de trui in week 16 geleverd zou worden. Nu in week 17 en inmiddels 3 mails verder zonder reactie, nog steeds geen trui en 45 euro armer. Superslecht

  2. scarlet at 16:45

    Nou, laat Ruud dan zelf die truien verzenden en ondertekenen zeg. Zit te krijsen dat hij zo hard werkt, maar een ander doet al het werk en dan heeft die luiwammes nog praatjes ook. Die Jacco lijkt wel gek om dat te doen en die Ruud maar met de eer strijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *