Onenigheid over de indeling van de Utopia markt

Onenigheid over de indeling van de Utopia markt

De Utopia markt staat weer op het programma en daarom zijn de bewoners druk bezig met de voorbereidingen. Maar al snel ontstaat er onenigheid tussen een aantal bewoners.

Zo heeft Bas zijn koffie kar naast de bar gezet. Op deze manier kunnen er naast koude dranken ook koffie, thee en chocolademelk worden geserveerd. Maar dat betekent wel dat er minder ruimte is voor de merchandise. En daar is Ramona het niet mee eens. Do legt daarom uit dat zij het belangrijker vindt dat de mensen van de catering met elkaar kunnen communiceren, dan de merchandise. Anders moet Victoria naar de andere kant van de loods schreeuwen dat er koffie is besteld. Daarom is het gunstiger om de merchandise te verplaatsen, in plaats van Bas zijn koffiecorner aldus Do. Ramona is het er niet mee eens en vindt het respectloos dat de merchandise moet worden verplaatst. Dit had beter moeten worden gecommuniceerd, maar volgens Do is dit twee weken geleden al besproken. Victoria voegt eraan toe dat ze graag de bar had willen verplaatsen, om deze discussie op te lossen, maar dat gaat heel moeilijk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *