Kevin vindt de stemronde moeilijker dan verwacht

Kevin vindt de stemronde moeilijker dan verwacht

Afgelopen avond werd er weer gesproken over de naderende stemronde in Utopia. Voor Kevin is het namelijk zijn eerste nominatie en hij heeft een aantal personen op het oog op wie hij kan stemmen. Maar het is moeilijker dan hij aanvankelijk heeft gedacht en twijfelt wie uiteindelijk zijn stemmen gaan krijgen. Hij besprak dit met Karin. Karin laat hem weten dat hij zich niet druk moet maken. Ik ga gewoon mijn ding doen en laat me door niemand opnaaien legt ze verder uit. Kevin laat weten dat hij van één persoon al zeker één stem gaat geven. Maar of het een waarschuwing of alle drie de stemmen zijn is hij nog niet over uit. Misschien ga ik zelf ook wel stemmen krijgen voegt hij eraan toe. Maar als dat zo is, dan zal ik deze ontvangen en er achteraf niet moeilijk over gaan doen benadrukt hij aan het einde van het gesprek. We komen zo uiteraard met een nieuw nieuwsbericht over de drie potentiële bewoners. De stemperiode is inmiddels aangebroken! Hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *