Maak kennis Den, Boyd en Tess, de potentiële bewoners!

Maak kennis Den, Boyd en Tess, de potentiële bewoners!

De verkiezingstijd is aangebroken in Utopia. En dat betekend dat we beginnen met een kennismaking van de drie potentiële bewoners, Den, Tess en Boyd stellen zich in dit bericht aan je voor.

Den
Den is 46 en single. Hij heeft als juridisch adviseur, maatschappelijk werker en in de jeugdhulpverlening gewerkt. Hij heeft een paranormale gave en deze omarmt hij sinds kort. In Utopia wil hij culturele festivals organiseren.

Tess
Tess is 20 en heeft een marketing- en communicatie beroepsopleiding afgerond en werkt op dit moment in de horeca. Ze heeft een passie voor gezonde voeding en wil dut graag overbrengen op de inwoners en bezoekers. In Utopia wil ze een smoothiebar openen.

Boyd
Boyd is 29 en is ontzettend creatief. Hij kan tatoeëren, schilderen, kalligraferen en met graffiti kunst maken. In Utopia wil hij de tattooshop heropenen en in korte tijd veel geld verdienen voor de BV. Tevens wil hij een maandelijkse ‘Roast Topia’ organiseren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *