Op welke potentiële bewoner stem jij?

Op welke potentiële bewoner stem jij?

Den, Tess en Boyd zijn de drie potentiële bewoners. In dit bericht stellen ze zich aan je voor. En je kunt al op de nieuwelingen stemmen, maar hoe werkt het ook alweer? In dit bericht leggen we dat aan je uit.

Je kunt namelijk vier dagen stemmen op de potentiële bewoners. Wie verdient het volgens jou om Utopia te betreden? Of je nu Premium paspoorthouder bent of niet, elke stem is evenveel waard. En je stem uitbrengen is helemaal gratis! Stemmen doe je gemakkelijk op de officiële website van Utopia. Hier ga je naar het inwonersoverzicht, dat je vindt via het menu bovenaan de website. Je klikt dan op ‘INWONERS’. Hier aangekomen kun jij aangeven wie van de drie kandidaten volgens jou hoe dan ook mee moet doen aan Utopia. Maar je kunt ook stemmen via de Utopia app. Te vinden in de iTunes App Store of Google Play store. In het hoofdmenu van de app vind je de knop ‘Stemmen’. Een simpele veegbeweging met je vinger over het scherm naar rechts brengt je in het hoofdmenu. Wie vindt jij het meest geschikt voor Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Druif at 00:30

    Doe maar Den en Boyt . Misschien dat nog meer geflipten het nog een gefliptere samenleving geeft . Wel makkelijk je hebt ze zo in iedergeval bij elkaar mocht er wat “geks” gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *