Bespreking voor de Pasar Malam

Bespreking voor de Pasar Malam

Vanavond staat er een oosterse avondmarkt op het programma in Utopia. Rowena organiseert met haar mede bewoners namelijk de Pasar Malam. En aangezien deze over een paar uur begint besluit Rowena nog een kleine bespreking te houden. Rowena maakt gebruikt de zoemer om iedereen bijeen te krijgen. Als iedereen zit oppert Gina om deze bespreking zo kort mogelijk te houden. Volgens haar moet er nog redelijk wat gebeuren. Rowena leest vervolgens de taakverdeling voor en hoe de loods ingedeeld moet worden. Het gaat vandaag om lekker eten voegt Rowena daaraan toe. Nu iedereen zijn taak weet en wat er nog moet gebeuren gaat iedereen alweer aan de slag. Denk jij dat de Pasar Malam aan zal slaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *