Wat er nog meer gebeurde naast de voorbereidingen voor de Pasar Malam

Wat er nog meer gebeurde naast de voorbereidingen voor de Pasar Malam

De dag verloopt vrij rustig in Utopia. Alle bewoners zijn bezig met de voorbereidingen voor Pasar Malam die vanavond plaats zal vinden. Toch zijn er ondertussen wat kleine dingen gebeurd wat we in dit bericht voor je omschrijven.

Zo waren Kevin en Karin vanmorgen al erg vroeg wakker om een ontbijt voor de B&B gasten te maken. Als de gasten wakker zijn, ontbijten de twee samen met hun gasten.  Maar ook andere bewoners waren op tijd wakker. Dit omdat de laatste voorbereidingen van de Pasar Malam gedaan moeten worden. Gina brengt eerst nog even een uurtje door in de gym en Cemal repareert het hek van het weiland, deze is eerder gesneuveld door de storm. Do geeft ondertussen wat instructies van waar de marktkramen moeten komen te staan. Op een papiertje houdt ze de plattegrond nauwkeurig in de gaten. Dan is het tijd om ook de loods op zijn kop te zetten. Bijna het hele interieur wordt verschoven, om plaatst te maken voor de Pasar Malam van vanavond. Natuurlijk wordt er ook druk gewerkt in Le Luifel en worden er kilo’s aardappels tot frietjes gesneden. Naast de avondmarkt vanavond, is er morgen natuurlijk ook de Utopia markt. Waar overigens nog kaarten voor zijn. Kortom er staat een druk weekend op het programma!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *