Heeft Jessie weer drank genuttigd?!

Heeft Jessie weer drank genuttigd?!

De Paser Malem was afgelopen avond erg gezellig. De bewoners genieten na afloop van de gezellige avond. Maar Jessie geniet in Kevin’s ogen iets te veel… Kevin ziet Billy namelijk met twee alcoholische drankjes lopen en gaat onmiddellijk verhaal halen. Hij spreekt zijn zorgen uit en laat Billy weten dat dit niet de bedoeling is, het gaat juist net zo goed met Jessie en het niet drinken. Maar Billy laat hem weten dat er niets aan de hand is. Die drankjes waren namelijk voor haar bestemd. En verzekert de hem dat hij zich nergens zorgen over hoeft te maken. Kevin reageert opgelucht maar het zit hem toch niet lekker. En bespreekt het dan ook met Do en Rianne. Net als Kevin geloven ze Billy’s woorden ook niet helemaal. Do betwijfelt of Billy twee drankjes in haar eentje gaat opdrinken. Dit is voor Kevin ook niet helemaal duidelijk. Ik heb gedaan wat ik kon doen voegt hij eraan toe. Ondertussen proosten Jessie en Billy in de boot op een gezellige avond.  Heeft Jessie dan toch een alcoholisch drankje gedronken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *