Een standhouder meld zich af voor de Utopia markt

Een standhouder meld zich af voor de Utopia markt

Waar de ochtend vrolijk en ontspannen begon biedt het eerste probleem voor de Utopia markt zich aan. Eén van de standhouders heeft zojuist namelijk afgezegd wegens een griepje. Bas en Do komen erachter dat de algemene voorwaarden, die zijn opgesteld voor de standhouders, niet kloppen. In de regels staat dat een standhouder zich 14 dagen van tevoren moet afmelden, wil hij of zij het bedrag van het huren van de kraam terugkrijgen. Maar hoe kan iemand nou twee weken van tevoren weten of hij ziek is? vraagt Do zich af. Het voelt voor de mij niet goed om de zieke standhouder geen geld terug te geven. Tegen de regels besluit Do dit dus toch te doen. Jessie en Gina zijn het hier totaal niet mee eens. De twee dames spreken af dat het voor nu goed is, maar ze willen wel een nieuwe oplossing bedenken mocht dit nog eens gebeuren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:58

    Als ze geen geld terug geven zien ze die zeker volgende keer niet terug.
    En je kan in een nacht verkouden zijn , en beroerd voelen om in de kou te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *