Jessie en Gina hebben ruzie

Jessie en Gina hebben ruzie

Een discussie tussen Jessie en Gina loopt uit op een ruzie. Terwijl de standhouders van de markt al op het terrein zijn belanden Jessie en Gina in een grote discussie. De standhouders betalen een klein bedrag voor de marktkramen. Jessie en Gina moeten ervoor zorgen dat dit bedrag door iedereen betaald wordt, maar dit is nog niet gebeurd. Gina heeft Jessie al meerdere malen gevraagd om dit te doen, maar tot op heden heeft Jessie nog niks ondernomen. Het stoort Gina dat ze al meer dan 10 keer aan hem heeft gevraagd in actie te komen. En Gina vindt dat de uiteindelijke verantwoordelijkheid bij Jessie ligt omdat hij over de financiën gaat. Jessie vindt dit onzin, volgens Jessie ligt de verantwoordelijkheid ook bij Gina. Jessie raakt geïrriteerd omdat Gina bij haar punt blijft. Ik heb het idee dat jij vanochtend wakker bent geworden met het plan om de schuld bij iemand anders neer te leggen gaat hij verder. Deze opmerking schiet bij Gina compleet in het verkeerde keelgat. Pardon!? roept ze boos waarna ze besluit dit gesprek niet langer door te zetten. De markt start al gezellig. Als dat maar goed gaat!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. scarlet at 15:02

    Het venijn nr. zoveel zegt wat!! Zelf is madam zo lui als het maar kan zijn en die kan alleen bezig zijn met steeds weer een nieuwe garderobe aanschaffen en geld achterover drukken. En een ander maar commanderen en regeren! Wat een venijnen zijn die tantes daar toch

  2. anneke at 13:01

    Als Do de kraampjes in deelt waar iedereen komt te staan kan zij toch het geld ontvangen .
    En Gina denkt echt dat ze de baas is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *