Utopia kijkcijfers week 101

Utopia kijkcijfers week 101

Aangezien de Utopia markt nog gaande is hebben we even de tijd om de kijkcijfers te bekijken. Hoe goed wordt Utopia nog bekeken? Dat is wel interessant om in de gaten te houden aangezien Utopia in 2017 ook nog doorgaat! De gegevens komen van kijkonderzoek.nl.

Utopia kijkcijfers week 101 – avonden 19:30-20:00 uur

 • Maandag 21 november 478.000 kijkers
 • Dinsdag 22 november : 589.000 kijkers
 • Woensdag 23 november :512.000 kijkers
 • Donderdag 24 november:465.000 kijkers
 • Vrijdag 25 november: 481.000 kijkers

De Utopia kijkcijfers waren lange tijd stabiel. Echter zien we deze week na lange tijd meer rode cijfers dan zwarte. Het gemiddelde van 500.000 kijkers blijft over het algemeen aanhouden. Wat de reden van deze kleine daling precies is weten we niet. Hoe denk jij dat dit komt?  Gaan de kijkcijfers de komende weken weer wat omhoog? We houden het in de gaten voor je.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. j meines at 15:28

  het wordt een structuurloze saaie vertoning .
  het gaat over geld en opruimen. ik verwacht ook geen hoogstandjes meer van deze luie in geslapen bewoners .!!
  ik verwonder mij er over ,dat er nog zoveel mensen naar kijken.
  ik ga binnenkort ook mijn abonnement beeindigen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *