Cemal irriteert zich al maanden aan Ruud

Cemal irriteert zich al maanden aan Ruud

Kevin en Cemal zijn druk bezig om de keuken schoon te maken en tijdens het werk komt Ruud ter sprake. Want naast het feit dat Cemal Romy spuugzat is lijkt hij over Ruud hetzelfde te denken.

Ik kan het niet meer uitstaan dat hij geen flikker doet zegt Cemal geïrriteerd doelend op Ruud. Kevin probeert zijn mede bewoner te kalmeren en merkt op dat er meer bewoners zijn niet veel uitvoeren. Daar is Cemal het mee eens maar die mensen doen tenminste nog wel iets. Kevin raad hem om het los te laten. Ruud komt er namelijk eerlijk voor uit dat hij niets gaat doen en daar kun je je aan blijven storen, maar je schiet er niets mee op voegt hij eraan toe. Cemal legt vervolgens uit dat hij zich al maanden irriteert aan Ruud en dat dit alleen maar erger wordt. Ik kijk vooruit naar de aanstaande nominatieronde gaat hij verder.  Op dat moment komt Ruud de keuken binnenlopen. Het gesprek valt meteen stil…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *