Cemal is het gedrag van Romy spuugzat

Cemal is het gedrag van Romy spuugzat

Terwijl Jacco en Cemal druk bezig zijn met de carwash vraagt de Jacco naar de ruzie van Cemal en Romy. Afgelopen avond hadden de twee hadden namelijk ruzie. Volgens Cemal is het nog steeds niet opgelost. De ruzie begon toen Cemal de groep aansprak op het feit dat ze met z’n allen moesten opruimen, maar volgens Romy deed hij dit op een te agressieve toon. Heel de week moet ik het gezeik van haar aanhoren. Ik ben er een beetje klaar mee zegt Cemal dan ook tegen Jacco. Jacco antwoordt dat Cemal gisteren gewoon gelijk had, want negen van de tien keer gebeurt het inderdaad dat niemand helpt opruimen. En dat gebeurde gisteren opnieuw. De twee zijn het ervan overtuigd dat een wijntje ook heeft meegespeeld in Romy haar reactie, maar dat verandert niets aan het feit dat Cemal het gedrag van Romy spuugzat is. En ook haar onzekerheid over zijn vriendschap met Kevin begint hem inmiddels de keel uit te hangen. Cemal heeft het gevoel dat hij telkens moet opletten bij wie hij in de buurt komt en dit vindt hij schijtirritant. Ik doe helemaal niets goed sluit hij af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *