Utopia kijkcijfers week 98

Utopia kijkcijfers week 98

Aangezien het vrij rustig is in Utopia hebben we even de tijd om de kijkcijfers te bekijken. Hoe goed wordt Utopia nog bekeken? Dat is wel interessant om in de gaten te houden aangezien Utopia in 2017 ook nog doorgaat! De gegevens komen van kijkonderzoek.nl.

Utopia kijkcijfers week 98 – avonden 19:30-20:00 uur

  • Maandag 31 oktober 577.000 kijkers
  • Dinsdag 1 november : 569.000 kijkers
  • Woensdag 2 november :575.000 kijkers
  • Donderdag 3 november: 494.000 kijkers
  • Vrijdag 4 november: 556.000 kijkers

De Utopia kijkcijfers waren lange tijd stabiel. Maar daar lijkt deze week toch een verandering te zijn. De afgelopen weken zagen we geen rode cijfers en deze week zien we dat op donderdag. Toch zijn de gegevens redelijk stabiel te noemen. Het gemiddelde van 500.000 kijkers blijft over het algemeen aanhouden. Wat er ook voor zorgt dat het marktaandeel goed blijft. Hierdoor kunnen we naar verwachting voorlopig nog wel van Utopia genieten. Zullen de kijkcijfers de komende weken nog positief blijven? We houden het in de gaten voor je.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ron de Weijze at 19:36

    Ik wacht op een (internet) versie, waar de toegevoegde muziekjes uit de privé verzameling en de privé associaties van een of andere editor, allemaal nog NIET zijn toegevoegd. Dan kijk ik weer. Ik houd niet van surrealisme dat (ooit) verkocht werd als realisme.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *