Gaat Jessie Billy dumpen?!

Gaat Jessie Billy dumpen?!

Een nieuwe dag is begonnen in Utopia. Jessie en Romy maken een gezellig praatje in de keuken. Rianne is trots op haar behaalde record van afgelopen avond. Maar dan gaat het gesprek al snel over iets anders  als Rianne vraagt wat er precies aan de hand was tussen Jessie en Billy. De twee hadden afgelopen avond weer flinke ruzie.

Jessie antwoordt dat hij het hier liever niet over hebben. Volgens hem heeft hij zich in zo’n korte periode nog nooit zo vaak zo kut gevoeld. Ik moet er gewoon mee kappen voegt hij eraan toe. Ik heb dit al honderden keren tegen zichzelf gezegd, maar toch blijft ik elke keer weer naar haar toetrekken. Ik snap niet wat dat is, maar wil mezelf vanaf nu in bescherming nemen. Ook al klinkt het heel erg bot tegenover Billy, maar ik wil me niet langer zo rot voelen voegt hij eraan toe. Dit heb ik nog nooit in mijn leven meegemaakt. Ik vertrouw haar niet meer. Daarnaast matcht haar gedrag niet met zijn karakter volgens hem. Rianne snapt wel waarom Jessie er steeds weer naar Billy toe trekt. Je hebt een zwak voor haar. Jessie laat weten streng voor zichzelf te zijn en zegt dan ook dat hij ermee moet stoppen. Ik word er niet gelukkig van. Zal Jessie Billy binnenkort dumpen?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. scarlet at 22:38

    Het is te hopen dat Jessie haar dumpt. Wat een uitgekookt venijn is dat mens toch, bah! Snap ook totaal niet wat hij in haar ziet, hoor. En dan dat geslijmbak van haar altijd met die niksnut Ruud. Ik vind ook dat Jessie er de laatste tijd slecht uitziet, dus dump haar, Jessie. En gauw ook! Ze zit maar te katten tegen je en hatelijk te doen en dan weer over je te roddelen, bah, eng mens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *