Rianne verbreekt het record bh’s openen

Rianne verbreekt het record bh’s openen

Afgelopen avond vond er een live in de loods concert plaats in Utopia. Het ging er gezellig aan toe en voor Rianne was het extra leuk. Ze deed namelijk ook een poging om het record waar ze maanden voor geoefend heeft, bh’s openen. Na het eerste deel van het live in de loods concert kondigt Ramona Rianne aan bij het publiek. Aangemoedigd door Rowena en luid gejuich van de bezoekers gaat Rianne ervoor. Ramona vraagt om stilte en uiterste concentratie voor Rianne. Meiden zijn jullie er klaar voor? Let’s do this! roept Rianne enthousiast tegen de modellen. Ramona begint met aftellen en geeft het startsein. Een voor een maakt Rianne de bh’s los, terwijl Rowena haar luidt aanmoedigt. Het publiek en de bewoners kijken zenuwachtig toe. Na één minuut is het tijd voor de ontknoping. Nerveus wacht Rianne op de uitslag en als er een verwarring over het aantal geopende bh’s ontstaat, houdt ze het niet meer. Hak de knoop gewoon door! roept ze gefrustreerd uit. De jury wordt uitgenodigd op het podium en eindelijk krijgt Rianne het verlossende woord te horen van Ramona. Ze laat haar weten dat er precies 70 bh’s zijn opengemaakt. Van blijdschap springt Rianne in de lucht en terwijl de bewoners zich om haar heen verzamelen, vullen haar ogen zich met tranen. Rianne heeft haar doel behaald…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *