Do komt achter een roddel waar ze nog niet van gehoord heeft

Do komt achter een roddel waar ze nog niet van gehoord heeft

We blikken nog even terug op afgelopen avond, er is namelijk weer van alles gebeurd in Utopia. Zo kwam Do erachter dat er een roddel rond gaat waar ze nog niet eerder over heeft gehoord…

Als Rowena, Ruud en Do het over de aankomende stemronde hebben, zegt Do dat ze het vervelend vindt dat Jessie altijd slecht over Bas praat. Rowena reageert dat ze ook andere rare dingen heeft gehoord over Bas en Jessie. Ruud begrijpt wat Rowena bedoelt en zegt tegen Do dat er een tijdje geleden werd gespeculeerd dat Bas gevoelens voor Billy heeft gehad. Van dit verhaal was Do duidelijk nog niet op de hoogte en geschrokken vraagt ze zich af waar de roddel vandaan komt. Rowena en Ruud benadrukken dat het verzonnen verhaal is en dat ze zich niet druk hoeft te maken. Er vallen voor mij veel puzzelstukjes op zijn plek merkt Do op. En laat weten dat het haar niets doet, maar haar gezicht zegt duidelijk iets anders. Wat later ziet Rowena dat Do verdrietig door de loods loopt. Ze loopt naar haar toe om haar te troosten en terwijl de twee knuffelen, komen de tranen bij Do op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Pip at 19:36

    Ben bang dat Do nog zal gaan ervaren hoe het werkelijk voelt om gepest te worden en helaas heeft zij dat nog zelf over zichzelf uitgeroepen methaar slangengedrag. En dan vraag ik me ook af hoe trots zij zal zijn op de maanden en de stemmingen die zij heeft doorstaan wetende dat dit enkel medelijden was

  2. scarlet at 09:26

    Twee dramaqueens bij elkaar! Moeten nodig wat van een ander zeggen, roddelen zelf het hardst die twee! Twee venijnen bij elkaar en dan die Bas, bah, ik vind dat zo’n eng jong geworden en ook zo’n stoker en roddelaar. Altijd maar Jessie van alles de schuld geven omdat ze die aandurven, bah! Die Do is zgn. gepest vroeger, nou, ik denk dat het andersom is geweest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *