Rowena, Do en Ruud speculeren over de stemronde

Rowena, Do en Ruud speculeren over de stemronde

De stemronde laat nog even op zich wachten maar Ruud, Do en Rowena speculeren er toch alvast over. Ook de 40-urige werkweek komt aan bod.

Het groepje zit op de vide te kletsen over de nominaties en de 40-urige werkweek. Do zegt dat ze het niet eens is met de werkweek omdat ze graag op haar eigen tijden werkt. Ruud is het met haar eens. Volgens hem gaat het niet om het aantal uren die je werkt maar om de productiviteit. Het groepje denkt ook dat de bewoners die minder hard werken op de bank zullen komen. Samen speculeren ze wie er kanshebbers zijn. Ruud denkt dat Jessie, Karin, Jacco en Rianne grote kanshebbers zijn. Do denkt op haar beurt dat Rowena misschien wel op de bank komt, maar Ruud is het hier niet mee eens.  En geeft al snel toe dat hij met de gedachte speelt om op Gina te stemmen. Reden hiervoor is haar lange verblijf in Utopia. Volgens hem is het nu wel goed geweest. Do vraagt vervolgens nieuwsgierig of Rowena al weet op wie ze zal stemmen. Hier geeft ze echter geen antwoord op. Het zal lastig worden deze keer voegt ze eraan toe. Do vertelt alvast hoe zij zal stemmen. Ik wil mijn stemmen baseren op wie er niet gelukkig is in Utopia. Ik denk dat Jacco dat niet is. Hij snauwt vaak en denkt dat hij dit niet zonder reden doet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Pip at 19:43

    Wie is niet gelukkig daar? Uh Do….volgens mij ben jij diegene. Pak die spullen en ga je geluk elders zoeken meid. Je hebt genoeg geleden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *