Concurrentiestrijd tussen streetwear en de mutsenlijn van Do

Concurrentiestrijd tussen streetwear en de mutsenlijn van Do

Er is een ware strijd gaande tussen twee kledinglijnen in Utopia. Namelijk tussen de mutsenlijn van Do en Bas en de streetwear van Ramona.

Bas en Do willen naast mutsen namelijk ook handschoenen toevoegen aan hun lijn. Als Ramona dit hoort vertelt ze dat Karin al een plan heeft om handschoenen aan de streetwear toe te voegen en deze plannen dus in elkaar in snijden. Bas vangt dit dan weer op en merkt op dat de streetwear al veel producten heeft en vindt dat streetwear de handschoenen kan laten.Deze opmerking valt bij Ramona verkeerd en wat later zoekt ze Bas en Do weer op om verder te praten. Do legt uit dat ze het vervelend vindt dat ze geen kant uit kunnen met de mutsenlijn, omdat de streetwear al veel producten heeft. Ik heb het gevoel alsof jij nu vooral bombarie aan het maken bent. Ramona benadrukt dat dit niet de bedoeling is en geeft toe dat ze zich niet fijn voelt door de opmerking van Bas. Ik wil graag met elkaar overleggen zodat we weten wie welke producten uitbrengt en we zo elkaar niks verbieden. Eind goed al goed?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *