Bewoners luiden hun weekend op Utopiaanse manier in

Bewoners luiden hun weekend op Utopiaanse manier in

We blikken nog even terug op afgelopen avond. De avond in Utopia verliep redelijk rustig. De bewoners hebben namelijk weekend. Het weekend is voortaan op maandag en dinsdag door de 40-urige werkweek die door het referendum is ingegaan. En om het weekend in te luiden werd er gezellig een spelletje gespeeld, verstoppertje! De bewoners bespreken eerst in de woonkamer de spelregels. Billy en Romy zullen de andere bewoners gaan zoeken. De bossen, het terrein om de akker en de akker mogen gebruikt worden voor een verstopplek, de loods is verboden terrein. Om het spannend te maken voor de zoekers, is Jacco de “Scream”; als Romy en Billy door hem worden getikt zijn ze af en is het voor hun game over. De bewoners hebben vijf minuten om zich te verstoppen. Billy en Romy wachten binnen in de loods en als de vijf minuten voorbij zijn, drukken ze op de toeter. Het spel kan beginnen, maar ook het weekend! En wij maar werken 🙂 …

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Druif at 12:35

    Ze nemen alvast een vrij weekend op een werkweek die ze nog moeten werken . Hoe slim is dat;). Als ze er na 1of 2 dagen genoeg van hebben is dit in ieder geval al binnen.
    Normale mensen werken eerst een volle week en dan weekend. Desnoods slaan ze voor 1x wel een dag over.
    Maar dat zullen ze daar niet doen hoor ! Eerst niks doen en daarna ook niks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *