Kevin is deze week niet meer de populairste bewoner

Kevin is deze week niet meer de populairste bewoner

Een nieuwe week is weer aangebroken, tijd voor een nieuwe uitslag van de favoriete bewoner van deze week. En dit keer is Kevin niet meer de populairste. Jessie zien we namelijk op plek één en Kevin is gezakt naar de tweede plaats. Bas sluit de top drie af   Het minst populair is Romy. De rest van de uitslag kun je hieronder terugkijken:

1. Jessie 22,77%
2. Kevin 21,14%
3. Bas 11,55%
4. Cemal 10,89%
5. Rianne 10,17%
6. Gina 7,75%
7. Ruud 3,49%
8. Dominique 2,60%
9. Billy 2,21%
10. Jacco 1,78%
11. Victoria 1,72%
12. Karin 1,40%
13. Rowena 0,94%
14. Ramona 0,87%
15. Romy 0,72%

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Pip at 15:09

    Romy en Ramona staan altijd onderaan en ik begrijp werkelijk niet dat kijkers niet willen zien dat hun karakter zo veel mooier is dan velen boven hen

  2. scarlet at 14:19

    Snap niet dat er nog mensen zijn die op die niksnutten Bas en Ruud stemmen. Die gasten doen geen bal voor die BV, dan alleen maar raar vrijen met die dieren van ze. Die gaan natuurlijk niet voor niks zomaar dood elke keer! Zgn. stopt die Bas al zijn geld in het dierenfonds, nou, dan moet hij met die trien Do van hem ook maar van het dierenfonds eten en die Ruud ook, want ze brengen niks binnen voor die BV. Ik vind het ook van die niksnutten en slapzwansen, zit helemaal niks bij! Die Bas is zo achteruitgegaan sinds hij met die dramaqueen Do omgaat, bah!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *