Ivan stuurt een videoboodschap naar Utopia

Ivan stuurt een videoboodschap naar Utopia

De ochtend is rustig verlopen maar toch is er van alles gebeurd. Zo hebben de bewoners belangrijk nieuws ontvangen van oud bewoner Ivan.

Victoria drukt op de zomer om de bewoners bij elkaar te krijgen. Er is namelijk een zwarte envelop voor de bewoners waarin meestal belangrijk nieuws staat. Vol spanning nemen de bewoners plaats op de banken als Victoria de envelop opent. Ze haalt er een USB stick uit en leest voor aan de bewoners dat ze de videoboodschap op het grote scherm moeten bekijken. De bewoners zijn nerveus voor het nieuws dat komen gaat. Vol spanning wachten ze op de videoboodschap. Hier en daar wordt er gespeculeerd wat het nieuws kan zijn maar niemand heeft enig idee wat het zou kunnen zijn. Als Victoria het grote scherm heeft aangesloten speelt de videoboodschap zich af. Op de beelden is Ivan te zien die een boodschap heeft voor Ruud. Het gaat over de bokswedstrijd van Ruud en Ivan maart. Ruud heeft Ivan uitgedaagd en Ivan vertelt dat hij deze uitdaging erg serieus neemt en daarom in Japan is om zijn gevecht voor te bereiden. Op de beelden is te zien hoe Ivan onder leiding van een sensei bepaalde gevechtstechnieken leert. Ruud staat met een stalen gezicht naar de beelden te kijken. Zijn hart gaat tekeer vertelt hij, maar hij is niet onder de indruk. Ik voel nog niet de drang om nu al te gaan trainen voegt hij eraan. Aan het einde van de videoboodschap van Ivan wenst hij Ruud sterkte met zijn voorbereidingen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *