Bewoners houden een party omdat ze weekend hebben

Bewoners houden een party omdat ze weekend hebben

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Er is namelijk van alles gebeurd in Utopia wat we in dit bericht voor je samenvatten.

De bewoners hebben namelijk weekend en dat werd gevierd met behulp van een feestje. Er werd muziek gedraaid, gefeest en een drankje genuttigd. Ook werd er gepokerd, iets wat we de laatste tijd vaak zien in de loods. Een aantal bewoners gingen compleet met zonnebrillen met elkaar de strijd aan. Maar er werd ook gekletst. Zo kwam de komende stemronde aan bod. Jacco en Romy hadden het hierover. De twee bespreken hun plannen. Zo laat Jacco weten dat hij er nog niet echt over uit is. Maar hij wil graag de mensen die nog niet zo lang in Utopia zitten een kans geven om zich te ontwikkelen. Als voorbeeld noemt hij Rianne. Ze is misschien niet de meest tactische persoon, maar ze doet hard haar best en ze is een aanwinst voor de bv. En Jacco vindt dat zij de kans verdient om zich verder te ontwikkelen. Ook oud en nieuw werd besproken. Hoe moet het nieuwe Utopia jaar gevierd worden? Cemal zou graag vuurwerk willen en Jacco ziet een luxe diner wel zitten. Verder verliep de avond gemoedelijk en rustig. Je bent weer helemaal op de hoogte! Hou de site in de gaten voor meer Utopia nieuws. Tot zo?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *