Rowena roept iedereen bijeen en vraagt om hulp

Rowena roept iedereen bijeen en vraagt om hulp

Rowena heeft hulp nodig van de groep en besluit de hulp van haar mede bewoners in te schakelen. Daarom roept ze iedereen bij elkaar om erover te praten.

Morgenmiddag heeft Rowena namelijk een academie over huiselijk geweld georganiseerd. Daarom wil ze dit met de groep gaan bespreken. Met een klein stemmetje neemt ze het woord. De aankondiging van de academie kost haar overduidelijk moeite. Maar vertelt wat er morgenmiddag gaat gebeuren en hoe ze zich erover voelt. Angst en twijfel overheersen mij gaat ze verder en laat weten het moeilijk te vinden om haar verhaal te delen met iedereen. Wel wil ze graag gezegd hebben dat ze zich in Utopia heel veilig voelt. En dan vraagt Rowena om hulp. Ik heb jullie morgen wel nodig benadrukt ze. Van alle kanten klinken instemmende geluiden. Iedereen zal er voor Rowena zijn. Na haar aankondiging gaat iedereen weer rustig verder. Maar Rowena lijkt er toch nog mee te zitten. Huilend uit ze haar gevoelens bij Victoria, die op haar beurt een troostende arm om haar heen slaat en troost biedt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *