Rianne wil een communicatietraining op het gebied van leiderschap voor Jessie regelen

Rianne wil een communicatietraining op het gebied van leiderschap voor Jessie regelen

Het is weekend in Utopia en dat is te merken. De bewoners doen rustig aan, zo ligt Jessie languit op de bank. Maar aan zijn fronsende gezicht te zien is hij niet bepaald uitgerust. Rianne gaat daarom het gesprek met hem aan.

Rianne probeert erachter te komen wat er aan de hand is. Jessie geeft er niet echt antwoord op maar Rianne zet door. En uiteindelijk vertelt Jessie wat hem dwars zit. Jessie laat weten het niet naar zijn zin te hebben in Utopia. Het irriteert mij mateloos dat zo weinig bewoners mij begrijpen en niet dezelfde doelen hebben als mij. En dit is overduidelijk van invloed op zijn stemming. Rianne heeft wel een idee om Jessie te helpen. Ze wil graag een coach uitnodigen voor een communicatietraining op het gebied van leiderschap. En het lijkt het haar een goed idee als ook Jessie hieraan meedoet. Maar Jessie is niet positief. Ondanks Rianne’s goede bedoelingen vindt hij het maar niks. Het lukt het de Rianne niet om hem over te halen voor haar plan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Druif at 01:08

    Ja inderdaad gaat jessie er steeds slechter uitzien! Wel zielig want hij probeerd iedere keer weer ze uit het slob te halen . Hoop dathij dat nu opgeeft en lekker doet waar hij zich lekker bij voelt. En Billy ik hoop dat snel naar haar mammie terug gaat . Slabbetje om en hup haar eigen box in, kan ze doen wat ze wil.
    En Ruud mag mee . Die is volgens mij niet gepest vroeger , maar heeft denk ik een verleden met mishandeling door man /vader oid.

  2. scarlet at 23:18

    Ik heb maar te doen met die Jessie zeg. Die jongen is omgeven door allemaal venijnige tantes die steeds maar een stok zoeken om hem te slaan. Allemaal te danken aan die rare Billy met haar idiote buien. Tjonge, wat kan die hysterisch doen om niks, lijkt wel een klein kind. 34 jaar en dan krijsen ‘ik wil naar mama toe’! En waarom? Ze vroeg zelf Jessie het hemd van zijn lijf over die code, hij geeft antwoord en zij krijgt opeens weer van die hysterische buien! Jessie moet maar dolblij zijn dat hij van haar af is, hoor, jeetje zeg, die jongen gaat er van de zenuwen steeds slechter uitzien sinds hij met haar omgaat. En dan al die andere tantes die hem aanvallen omdat die Billy zo’n zielig drama van alles maakt. Kijk eens hoe zielig ik ben, maar ze zoekt zelf steeds ruzie om niks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *