Er is alweer een Utopia kip ziek geworden

Er is alweer een Utopia kip ziek geworden

Triest nieuws in Utopia. Het is namelijk een sombere dag voor één van de dieren in de mini samenleving. Er is weer één kip ziek geworden. Daarom besluit Bas gelijk naar de vogel kliniek te bellen zodat er een medewerker langs kan komen. De kip moet namelijk onderzocht worden. De medewerker komt eraan en het duurt niet lang voor de dierenambulance het terrein op komt. De medewerker van de vogel kliniek merkt op dat ze aan de magere kant is en voor de zekerheid wordt het beestje meegenomen. Bas spreekt af om morgen naar de vogel kliniek te bellen om een update te krijgen. Wordt vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. piet puk at 04:19

    Loodvergiftiging de zoveelste geen twijfel mogelijk wat de dierenartsen ook gaan zeggen op TV is alleen maar om de kijkers niet te triggeren om actie te ondernemen wordt het weer in de doofpot gedaan

  2. scarlet at 18:05

    Niet te geloven dat er daar nog dieren mogen worden gehouden, ze gaan 1 voor 1 dood. Ze houden zgn zoveel van dieren, nou, als ze bij mij allemaal dood zouden gaan, dan zou ik die dieren ergens anders onderbrengen en eerst eens uitzoeken waar het aan lag! Maar nee, het levert zulke leuke plaatjes op voor de televisie, kijk eens hoe een lieve dierenvriend ik ben. Ze doen ook zo raar ziekelijk met die dieren, bijna abnormaal, vooral die Ruud! Ik vind die echt niet sporen, hoor, zoals hij met die stier en kippen omgaat!

  3. Sonja Hiemstra at 17:42

    Alweer een dier ziek, het zou best kunnen, dat er nog veel lood in de grond zit daar op het Utopiaterrein, wat vroeger een militair terrein was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *