Volgens Ruud moet Rowena meer gaan genieten

Volgens Ruud moet Rowena meer gaan genieten

Het gaat tussen Ruud en Rowena niet zo lekker. Gisteren hadden de twee ruzie en Ruud merkt duidelijk dat ze een terugval heeft. Volgens Rowena heeft ze gewoon vrolijke momenten maar daar denkt Ruud dus totaal anders over.

Rowena is de laatste tijd namelijk niet de stralende persoonlijkheid waar Ruud zo gek op is geworden. En hij begrijpt dat ze een proces ondergaat, maar dat proces ondergaat ze grotendeels alleen wat hem in lastige situaties brengt. Want hoe moet hij weten waarom Rowena heftig op onschuldige situaties reageert. Doelend op de ruzie van gisteren. Verder heeft Ruud het gevoel dat Rowena nog te veel met thuis bezig is. Meer dan goed voor haar is op sommige momenten. Hij zou graag willen zien dat ze gaat leven en genieten, meer dan dat zij zegt dat ze nu doet. En misschien is het dan niet leuk dat hij dit zegt maar soms is dat nodig. Zeker als je gek op een ander bent. Hoe alleen Rowena zich ook voelt Ruud zal achter haar staan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *