Kevin, Gina en Karin willen dat Jessie stopt met de boekhouding

Kevin, Gina en Karin willen dat Jessie stopt met de boekhouding

We blikken nog even terug op afgelopen avond. De bewoners hebben inmiddels weekend en in de nacht spraken Kevin, Gina en Karin over de boekhouding van Utopia.

Het is natuurlijk geen geheim dat het niet goed gaat met de financiën in Utopia. Dit volgens hen allemaal dankzij Jessie. Jessie heeft er blijkbaar zo een zooitje van gemaakt dat het drietal er genoeg van heeft. Hij begeeft zich in een bepaalde positie waar hij misbruik van maakt merkt Karin boos op. Het lijkt haar een goed idee om de boekhouding uit te besteden. Hier is Gina het helemaal mee eens, ook al is ze dankbaar dat hij de boekhouding op zich heeft genomen. Volgens haar kost de boekhouding op dit moment ook geld voor de bv. Dit terwijl het juist geld moet besparen. Als het nieuwe jaar begint, zal Gina in de groep gooien dat het tijd is dat boekhouder Jessie zijn ontslag indient.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 11:44

    Gina zowel Kevin(meepraten en achterbaks gebleken met geen eigen mening)en Karin die gewoon een hekel heeft aan jessie,krijgen veel praatjes. Vooral Gina denkt dat ze even alles kan doen en laten wat ze wil. Jessie heeft allang aangegeven dat hij geen boekhouder is en dat hij het wil uit besteden. Daar was Gina en de anderen al mee bekend. Dus vals en vies geklets van hen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *