Jacco en Kevin hadden afgelopen avond wat onenigheid

Jacco en Kevin hadden afgelopen avond wat onenigheid

Het was een gezellige avond in Utopia. Jacco zong wat liedjes en er werd wat muziek gedraaid. Toch ontstond er wat onenigheid tussen Jacco en Kevin.

Jacco heeft namelijk het gevoel dat de muziek die hij uitkiest niet gewaardeerd wordt door Kevin en stopt daarom abrupt zijn optreden. Bij het kampvuur praten de twee het wat later uit. Zo laat Jacco weten dat het hem stoorde dat Kevin duidelijk liet merken dat hij het niet eens was met de muziekkeuze, maar toch alle aandacht naar zich toe probeerde te trekken. Kevin laat weten dat hij dit niet door had. En benadrukt dat hij gewoon bezig was met lol trappen en had niet de intentie om Jacco voor paal te zetten. De mannen begrijpen elkaar en spreken af voortaan meer rekening met elkaar te houden. Eind goed al goed zullen we maar zeggen. Hou je de site in de gaten voor nog meer Utopia nieuws?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *