Ramona is aangekomen en dat komt door de 40-urige werkweek

Ramona is aangekomen en dat komt door de 40-urige werkweek

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Zoals velen weten is Ramona al enige tijd bezig met afvallen. Haar uiteindelijke doel is om 45 kilo minder te wegen. Echter gaat het allemaal niet zoals gewenst.

Afgelopen avond merkte Ramona namelijk dat ze twee kilo is aangekomen. Ze raakt hierdoor geïrriteerd en Rowena probeert haar gerust te stellen. Ze laat haar weten dat ze trots moet zijn op zichzelf. Je hebt immers al wat bereikt voegt ze eraan toe. Ramona lijkt het niet te horen, ze is boos omdat ze zich de laatste week heeft laten gaan. En geeft als reden de 40-urige werkweek. Deze nieuwe structuur snijdt mij in mijn afvalproces omdat ik geen tijd meer heb om te sporten legt ze verder uit. Ook andere bewoners proberen haar gerust te stellen maar het lijkt allemaal niet te helpen. Ramona is uiteindelijk uitgepraat en snelt zich naar de sportschool, om haar strijd tegen de kilo’s weer op te pakken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. scarlet at 18:42

    Lui, lui, lui, dat is ze. Ligt alsmaar op haar nest en dan gek vinden dat je weer aankomt en dan gauw het werken de schuld geven!! Nou, niemand wordt van werken dik, hoor! En in de maatschappij moet je heel wat harder werken dan in dat walhalla van Utopia waar je alsmaar op je nest kan liggen. Lijkt me een type dat nooit gaat werken als ze uit dat Utopia is en alleen maar van een uitkering zou leven. Nog niet zo lang geleden zei ze dat werken van 09.00 tot 18.00 uur niks voor haar was, nou ja zeg, wat wil die dan doen voor werk als ze uit dat Utopia komt? In een beddenwinkel gaan werken waar ze de hele dag op de bedden kan liggen? Die Rowena is ook al zo verschrikkelijk lui om maar niet te praten over die Gina en Victoria. Het werk van die twee bestaat uit anderen commanderen en controleren en af en toe aan een armbandje peuteren!

  2. Ria at 10:05

    Normaal val je af met een goede werkweek maar zij niet.ga maar weer op je bed liggen luieren het is echt een nietsnut. zo lopen er nog wel een paar rond die blij mogen zijn dat ze daar zitten want in de gewone maatschappij zouden ze niet ver komen met die inzet.Ria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *