Ruud stopt met het verdienen van geld voor Utopia bv

Ruud stopt met het verdienen van geld voor Utopia bv

Het gaat steeds beter met Utopia bv. De groene cijfers lijken steeds dichterbij te komen en dat is voor Ruud genoeg reden om te stoppen met het verdienen van geld. Althans, voor de bv. Hij wil namelijk de opbrengsten van de BENDR truien aan het dierenfonds geven en stoppen met het spekken van de bv. Hij heeft naar eigen zeggen laten zien wat hij kan en dat is meer dan genoeg, laat hij aan Rowena weten. Nu is het tijd om op zijn eigen dingen te focussen, met name op de dieren voegt hij eraan toe. Vanaf morgen zal de opbrengst van elke trui die hij verkoopt naar het dierenfonds gaan. Maar of de rest daar ook zo blij mee is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. scarlet at 08:38

    Die niksnut stopt met geld verdienen voor de BV? Laat hij eerst maar eens de kosten van zijn asbestcaravan terugbetalen. En trouwens, aan die truinen heeft hij niks gedaan, dat deden die Billy en Jacco voor hem! En dan maar met de eer strijken. Ik heb nog nooit zo lui en onsmakelijk persoon gezien, bah! En meneertje is overal tegen, maar niemand durft hem aan te pakken,allemaal bang en bang en dus maar een gemakkelijk slachtoffer zoeken in de vorm van Jessie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *